spot_img
måndag, maj 29, 2023
HomeBloggLinda Pira – verkligen inte bara mamma

Linda Pira – verkligen inte bara mamma

Linda Pira, född och uppvuxen i Hässelby, dotter till föräldrarna Zulima och Kjell Giraldo. Något hände 2013 och helt plötsligt var hon överallt. Hiphopdrottningen från Hässelby. Med en nu snart 10 årig lång karriär bakom sig i rampljuset är det dags att stanna till och fråga sig – hur lyckas hon?

Snabbfakta om Linda Pira:

Vem är Linda Pira?Svensk hiphopsångare från Hässelby i Stockholm
När är hon född25 augusti 1985
Civilstatus? Mamma till två tvillingar och kilar stadigt med Dani M
Största låtar? Shu Katt, Gang Gang och Mera Tid

Linda Pira – morsa till tvillingar, ortensurvivor, entreprenör & superstar

Den stora frågan är, när får vi Linda Pira i “Så Mycket Bättre”? Trots åttiotusen spelningar i månaden på Spotify så är årets upplaga inte så kul för den lite yngre generationen. Shu katt, Gang gang, Mera tid – vem vill inte se Lasse Berghagen och Moonica Mac ge sina tolkningar av dessa pärlor? Och vem vill inte höra En kväll i juni tolkad av Linda och uppbackad av Dani M? Om inte det är underhållning så vet jag inte vad ordet betyder längre. Tolv år sedan starten för programmet så lever vi på hoppet. Vi får blicka framåt mot 2023 och hoppas på en nystart. 

Kända låtar med Linda Pira

  • Knäpper mina fingrar
  • Mera tid
  • Shu katt
  • Låt dom hata
  • Knas
  • Gang Gang
  • Breaking Bad

Om du har svårt att följa med i texterna så kan du googla till exempel “linda pira shu katt lyrics“ för att hitta en läsbar version. Glöm bara inte att starta låten på Spotify samtidigt.

Ryktet går – Linda Pira har gjort skönhetsoperation

Eller man får ju i alla fall anta det, hur har hon annars lyckats med att inte åldras de senaste 10 åren? Om man ska gå på informationen på Flashback som, låt oss vara ärliga, är allas vår favoritsida för smaskigt skvaller och tveksamma fakta som de “riktiga” nyheterna inte vågar skriva, så är varenda möjliga bild på henne naken, eller så nära som möjligt, het valuta.

Det sägs att det till och med har pågått en undergroundauktion för en bh som Linda Pira glömde i ett omklädningsrum efter en spelning. Inte illa för en kvinna som närmar sig 40 år, har en lång karriär i rampljuset bakom sig och till råga på allt dessutom producerat två barn. Men vi andra är inte bittra. Gener eller operation, det här är ett obekräftat rykte som förblir obekräftat. 

Fram med skumpan – snart händer det Linda Pira!

Nittiofem tusen följare på Instagram. Ni läste rätt. 95 tusen. Från orten, till scenen, till entreprenörskapet och nu influenser. Eller snart i alla fall. En liten fågel viskade i mitt öra att ingen officiellt får kalla sig för influenser innan man har hundratusen följare. Om det bara är ett rykte eller om det faktiskt står i ”influencing for dummies” får för stunden vara okommenterat – men Linda är i alla fall på god väg.

Linda Pira kanske inte är den snärtigaste när det kommer till inläggen, men ett ”good morning” följt av fem emojis till en solig frukostbild på balkongen räcker för min del – det är nästan uppfriskande! Inga ställningstaganden, inget trashtalk, inga promotions eller samarbeten – bara livsbilder på glada stunder med sköna filter. Ibland slinker Dani M in på något hörn också om man har tur. Låt oss göra ett medmänskligt krafttag här nu och föra Linda över gränsen till nästa nivå. Hon skulle bli ett välkommet alternativ till alla likriktade influenser. 

Från orten till scenen, konsten att lyckas med Linda Pira

Jo du, detta kan du faktiskt läsa om i den mindre omtalade boken ”Konsten att drömma stort: en handbok i att förverkliga sina drömmar” som Linda Pira skrivit tillsammans med Mikhael Mikalides. En skildring av hennes liv som barn, hennes jakt på ära och fame, hennes balans mellan karriären, sönerna och sin pojkvän och kompanjon Dani M. En dold pärla i bokhandeln, som man nästan får fråga om eller rota fram bland mer banal litteratur.

Senaste nytt

Upptäck