spot_img
måndag, maj 29, 2023
HomeBloggHeidi Bonde söker fru – så rullar livet vidare

Heidi Bonde söker fru – så rullar livet vidare

Vi såg henne i den 16:e säsongen av Bonde söker fru. Där gjorde Heidi sig känd för att ofiltrerat prata om svartsjukan, känslorna och kärleksdramat på gården. Hon stormade senare ut ur programmet när kärleken inte tycktes vara besvarad från bondens sida. 

Kort om Heidi Bonde söker fru

FörnamnHeidi
EfternamnSkedebäck
Bor iKalmar 
Ålder54 år
Deltog i Bonde söker fruÅr 2021, säsong 16
Alla bönder i säsong 17Peja, Backis , Filip, Daniel, Jenny, David och Calle

Heidi skapade drama i Bonde söker fru 

Bonde söker fru handlar om män och kvinnor som vill finna kärleken. Varje säsong följer vi ett antal bönder, och ett urval potentiella makar till var och en av dem, i deras trevande resa från främlingskap till eventuell kärlek. 

Programmet upplevs, till skillnad från många andra dejtingprogram, av många som vuxet och genuint. Kanske var det därför folk reagerade så starkt på Heidis svartsjuka och konspirerande. Det råder dock ingen brist på TV-serier med både mer och mindre kärleksdrama. Säkert har du hört talas om:

  • Första dejten – följ med två personer på blinddejt
  • Bachelor/bachelorette – en rik snygging och ett dussin beundrare
  • Love on the spectrum – unga vuxna på autismspektrat som söker kärleken
  • Kärleken flyttar in – två matchade personer får lära känna varandra som sambos
  • True Love – ett gäng singlar, en lögndetektor i Toscana och den stora frågan om vad som är äkta kärlek

Heidi och Peja

Så vad var det för drama som utspelade sig med Heidi? Likt med alla realityprogram kan man ju ta allt med en nypa salt. Produktionsbolagen ska i första hand göra spännande TV. När saker blir tagna ur sitt stora sammanhang kan de upplevas mer dramatiska än de faktiskt är. Detta menar Heidi hände i programmet. 

I intervjuer har hon hävdat att TV4 klippte ihop det hela aningen vinklat för att få henne att framstå som väldigt svartsjuk. Heidi gick dock ut hårt för att vinna bonden Peja’s hjärta. Hon smög själv till hans rum flera gånger för att få egentid med honom. Hon var öppen om sin svartsjuka och lät väl kanske lite besatt då hon uttryckte den. 

Heidi fick till flera kärleksfulla stunder, lite hångel och några samtal med bonden innan resan tog slut. Det hann till och med slinka ur henne ett “jag älskar dig”. Många tyckte detta var tidigt att säga men hon har i efterhand förklarat att det var så hon kände då. När kärleken inte tycktes besvarad lämnade hon hastigt programmet. 

Inget mer instagram för Bonde söker fru-Heidi

Man hittar inte Heidi på några sociala medier längre. Hon tog bort sin instagram och övriga konton till följd av näthat och obehag. Det gjorde henne så ledsen har hon sagt till Expressen. Förhoppningsvis har hon hållit sig från att läsa på flashback också. 

Människor tycks ha ett enastående behov av att tala elakt om andra. Det kan vara svårt att förstå ibland. Vad är det som gör att vi hatar på främmande människor i TV? Vad är det som får människor att lägga energi på att skriva till dem på sociala medier? Några faktorer som tros ligga bakom mobbning på nätet är:

  • Inre konflikt och självhat
  • Anonymiteten som nätet erbjuder
  • En kärleksfattig uppväxt med föräldrar som inte lärt en respekt och empati
  • Maktspel
  • Bristande empati

Heidi sökte ny bonde att bli fru till 2022

I en intervju med Hänt Nöje sa Heidi att 2022 ska bli året då hon hittar den sanna kärleken. En av de som uppvaktat henne på senare tid är en bonde på Öland. Hon kan absolut se sig själv som en fru till en bonde säger hon – tiden i programmet gav mersmak.

I övrigt har hon återhämtat sig från dramat på gården. Hon är fortfarande i kontakt med Peja men anser honom för obeslutsam och osjälvständig. Vi kan bara hoppas att hon fann det hon sökte det gångna året och får mer kärlek och mindre drama framöver.

Senaste nytt

Upptäck